Ολοκλήρωση των υπηρεσιών του Control Panel

26/11/2013
από Business Com Admin -

Το Control Panel είναι πλέον έτοιμο. Όλοι οι πελάτες μας μπορούν να αποκτήσουν κωδικούς για να παρακολουθούν τις υπηρεσίες που τους διαθέτουμε. Οι πρώτοι χρήστες της υπηρεσίας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι!!

Το Control Panel είναι μια υπηρεσία μέσα από την οποία οι πελάτες μας θα έχουν την δυνατότητα μεταξύ άλλων να βλέπουν και να διαχειρίζονται υπηρεσίες όπως την κατοχύρωση domain, την ανανέωση domains, την ανανέωση των πακέτων φιλοξενίας τους καθώς και να λαμβάνουν έγκαιρα ειδοποιήσεις γι' αυτές.

Το περιβάλλον του Control Panel είναι πλήρως Responsive ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε τύπο συσκευής (desktop, tablet ή κινητό) και πολύ - πολύ απλό στην χρήση του.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στην διασύνδεσή του με το e-shop μας ώστε οι διαδικασίες εγγραφής, της παραγγελίας υπηρεσιών, των ειδοποιήσεων, των ανανεώσεων κλπ. να πραγματοποιούνται σε κοινό περιβάλλον με πραγματική ευκολία.

Η πρόσβασή σας στο Control Panel μας μπορεί να πραγματοποιηθεί από οποιαδήποτε σελίδα του site μας επιλέγοντας "Ο Λογαριασμός μου > Control Panel" ή απευθείας από την διεύθυνση http://www.bcom.gr/cp.