Απονομή των βραβείων και των δώρων του Μαθητικού Διαγωνισμού FAR-West 2012-2013

03/07/2013
από Business Com Admin -

Πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι η απονομή των δώρων και των βραβείων στους νικητές του Μαθητικού Διαγωνισμού FAR-West 2012-2013 που ξεκίνησε στις 15/12/2012 και ολοκληρώθηκε στις 15/05/2013 με τη συμμετοχή μαθητών από ολόκληρη τη Δυτική Αθήνα (Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Περιστέρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό, Αγία Βαρβάρα). H Business Com προσπαθώντας να σταθεί δίπλα στους νέους προσέφερε τo πρώτο δώρο του διαγωνισμού ένα laptop αξίας 500€.

Περισσότερα

Υπηρεσία Δημοσίευσης Ισολογισμών e-balance

18/06/2013
από Business Com Admin -

Το e-balance είναι η Πρώτη Οn-line Υπηρεσία Δημοσίευσης Ισολογισμών. Σύμφωνα με τον νόμο 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012) καταργήθηκε η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμών σε οικονομικές και πολιτικές εφημερίδες και αντικαταστάθηκε με ανάρτηση των δημοσιευτέων πράξεων και στοιχείων στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

www.e-balance.gr

Tags:δημοσίευση ισολογισμών, ισολογισμός, ισολογισμοί αε, ισολογισμοί επε, e-balance, ebalance, δημοσίευση ισολογισμών στο διαδίκτυο

Ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος Q8oils

20/05/2013
από Business Com Admin -

Η εταιρεία IDC MILOULIS LTD είναι μία εταιρεία με αποκλειστικό επιχειρηματικό αντικείμενο την εκπροσώπηση της εταιρείας λιπαντικών Q8Oils (Kuwait Petroleum International) στην Ελληνική αγορά λανσάροvτας προϊόντα που καλύπτουν όλη την γκάμα της αυτοκινητοβιομηχανίας (Βενζινοκινητήρες, Βενζινοκινητήρες Eιδικών Eφαρμογών, Ελαφρών Πετρελαιοκινητήρων, Κινητήρων Diesel, Κινητήρων Diesel Νέας Τεχνολογίας, Μικτού στόλου, Off Road Machineries κ.λ.π) , της ναυτιλίας και πολύ μεγάλη γκάμα βιομηχανικών προιόντων.

Ολοκλήρωση του ηλεκτρονικού καταστήματος Rax Sportswear

09/05/2013
από Business Com Admin -

Αποστολή της εταιρίας είναι η ανάδειξη της θηλυκότητας της σύγχρονης γυναίκας. Αξία της, ο σεβασμός των πελατών της και η διαρκής εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Στόχος της, η πρωτοπορία στο χώρο του αυθεντικά κομψού γυναικείου ρούχου σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο!

www.rax.gr

Tags:ενδύματα, γυναικεία ενδύματα, μεγάλα μεγέθη, rax, raxsportsware, ένδυση

Ολοκλήρωση του web site e-balance.gr

12/03/2013
από Business Com Admin -

Το e-balance είναι η Πρώτη Οn-line Υπηρεσία Δημοσίευσης Ισολογισμών.

Το e-balance σας προσφέρει 3 Απλούς, Εύκολους και Οικονομικούς τρόπους για την δημοσίευση ισολογισμού Ε.Π.Ε. ή Α.Ε. στο Internet σύμφωνα με άρθρο 232 του νόμου 4072 ΦΕΚ (Α/86/11-4-2012).

Επισκεφτείτε το: www.e-balance.gr

Tags: ισολογισμός, ισολογισμοί, δημοσίευση ισολογισμών, δημοσίευση ισολογισμού, balance, e-balance, ισολογισμοί ΕΠΕ, ισολογισμοί ΑΕ

Ολοκλήρωση του νέου web site της πρωτοποριακής εταιρίας Cargoride

28/02/2013
από Business Com Admin -

Η CARGORIDE είναι η πρώτη εταιρεία courier στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί ποδήλατα τύπου cargo. Τα cargo-bikes είναι ποδήλατα σχεδιασμένα για να μεταφέρουν ογκώδη και βαριά δέματα και χρησιμοποιούνται σε όλες τις πρωτεύουσες της Ευρώπης εκτός της Αθήνας και σε αρκετές από τον υπόλοιπο κόσμο. Ο σκοπός της CARGORIDE είναι η προώθηση τις χρήσης του cargo-bike και στην Αθήνα.

www.cargoride.gr

Tags: Μεταφορές με ποδήλατο, ταχυμεταφορές με ποδήλατο, cargoride, μεταφορά, ποδήλατο, ταχυμεταφορά, courier, ταχυμεταφορές, μεταφορές

Ολοκλήρωση του νέου web site και eshop της εταιρίας Partscar

25/02/2013
από Business Com Admin -

Η εταιρία partscar δραστηριοποιείται στο χωρο του εμπορίου ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων. Η εταιρία προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη και οικονομικότερη λύση για κάθε ανταλλακτικό και αξεσουάρ, γνήσιο ή μη, που χρειάζεται για το αυτοκίνητο.

Η μεγάλη μας εμπειρία, η βαθιά γνώση και η μακρόχρονη συνεργασία με οίκους του εξωτερικού και του εσωτερικού αποτελούν για την εταιρία το καλύτερο εχέγγυο.

www.partscar.gr

Tags: ανταλλακτικά, αξεσουάρ αυτοκινήτου, ανταλλακτικά Μazda, ανταλλακτικά Ford, φρένα Galfer, NGK

Ολοκλήρωση web site του συνεργείου αυτοκινήτων Ζαχαριάδης

20/02/2013
από Business Com Admin -

Yπεύθυνοι του συνεργείου αυτοκινήτων είναι ο Νικόλαος και ο Ιωάννης Ζαχαριάδης.

Το συνεργείο αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να είναι δυνατή η αποκατάσταση όλων των αυτοκινήτων.

http://www.auto-zaxariadis.gr

Tags: συνεργείο αυτοκινήτων, συνεργείο αυτοκινήτων περιστέρι,συνεργείο AUDI, συνεργείο BMW, συνεργείο SKODA, συνεργείο MERCEDES, συνεργείο VOLKSWAGEN, ασφάλειες αυτοκινήτων, ασφάλεια μοτοσυκλετών, λιπαντικά, αναρτήσεις

Μαθητικός Διαγωνισμός FAR-West 2012-2013

05/02/2013
από Business Com Admin -

Η Business Com στέκεται δίπλα στους νέους, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για αυτούς και στηρίζει έμπρακτα κάθε προσπάθεια ανάδειξης τους.

Για το λόγο αυτό, χορηγεί το «Μαθητικό Διαγωνισμό FAR-West 2012-2013» που απευθύνεται σε μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων της Δυτικής Αθήνας.

Πάρε και εσύ μέρος και διεκδίκησε ένα από τα πλούσια δώρα του μαθητικού διαγωνισμού!